Skip links

Atalian Global Services

U saradnji sa globalnim liderom, kompanijom Atalian Global Service prilagodili smo našu Bee aplikaciju njihovom radu i poslovanju.

Kompanija Atalian Global Services je globalni lider u oblasti facility managementa. Kompanija posluje u 30 zemalja i zapošljava više od 137,000 ljudi. Na teritoriji Srbije dugo godina prepoznata kao lider u oblasti održavanja higijene, poslednjih godina napravila je veliki iskorak na tržištu i u oblasti tehničkoh održavanja.

Klijent

Atalian Global Services

Industrija

Facility management

Rešenje

BeeAsset

Kako (p)ostati lider na tržištu? 

Načinom rada i razmišljanja kompanija Atalian dala je primer svima kako se postaje i ostaje lider na tržištu. Naš tim je posvećenim radom stigao do rešenja koje može da pomogne kompaniji Atalian Global Service u prevazilaženju svakodnevnih prepreka i u optimizaciji aktivnosti.

Rešenje

Atalian Global Service ostaje na svojoj poziciji lidera upravo zbog toga što uz pomoć naše Bee aplikacije postavlja zahteve klijenta na prvo mesto, klijente uključuje u proces digitalizacije poslovnih procesa. Takođe, svojim klijentima pruža osećaj dostupnosti, ažurnosti i transparentnosti kroz portal za prijavu i praćenje zahteva. Pruža im izveštaje o troškovima na nivou pojedinačnog elementa uređaja na objektu u realnom vremenu. Okupite klijente, administraciju, servisere, podizvodjače i partnere u okviru jednog sistema. 

Klijentima i Vama pružite prilagođenu Bee aplikaciju.

Rešenja

Dodatno

Zatraži konsultacije