Skip links

PP Stojanović

Izveštaji ka klijentu u realnom vremenu su konkurentska prednost. Zajedno sa kompanijom PP Stojanović radili smo na prilagođavanju naše Bee aplikacije njihovom poslovanju.

PP Stojanović je nesumnjivo jedna od vodećih kompanija u domenu protiv-požarne zaštite u Srbiji, čiji su inženjeri i serviseri prepoznati kao jedni od najstručnijih u pomenutoj oblasti. Njihove delatnosti se prostiru od projektovanja do izvođenja raznih sistema za dojavu i gašenje požara do servisiranja i kontrole varogasnih aparata i hidranata, pružanja referentskih usluga zaštite od požara.

Klijent

PP Stojanović

Industrija

Protiv požarna zaštita

Rešenje

BeeTicketing

Rešenje

Osim pouzdanog održavanja PP Opreme, kompanija PP Stojanović svojim klijentima pruža mogućnost sistematičnog i preglednog izveštaja o istoriji održavanja, troškovima, planiranim servisima i to uz minimalan utrošak vremena zaposlenih u firmi za kreiranje pomenutih izveštaja, već se isti automatski generišu u Bee aplikaciji.

Rezultati projekta

Kroz Bee aplikaciju kompanija PP Stojanović planira i izvršava uslugu redovnog održavanja, kontroliše i optimizuje troškove intervencije i istoriju održavanja objekta pojedinačno, a izveštaje za klijenta su prepušteni Bee aplikaciji, koja generiše unete podatke sa radnih naloga, sortira ih, sistematizuje i pripremi za slanje klijentu.
Jedan od načina da se optimizuju troškovi održavanja jeste da se kroz mapni prikaz servisera pojedinčno organizuju radni nalozi na osnovu lokacije.

Rešenja

Dodatno

Zatraži konsultacije