Skip links

Interservis

U saradnji sa kompanijom Interservis kreirali smo rešenje BeeTicketing, u potpunosti prilagođeno njihovom poslovanju i poteškoćama koje su ovim rešenjem prevazišli.

Ticketing Sistem Interservis je  kompanija koja svojim klijentima pruža objedinjenu uslugu održavanja. U okviru svoje usluge Interservis klijentima pruža usluge: monitoringa, sistema tehničke zaštite, tehničko održavanje, održavanje higijene i integrisane usluge.

Klijent

Ticketing Sistem Interservis

Industrija

Rešenje

BeeTicketing

Rešenje

Široki spektar usluga, veliki broj objekata i želja Intersevrisa da klijentima pruže dodatnu vrednost usluge doveli su do potrebe za dodatnom digitalizacijom procesa i uvođenje BeeTicketing sistema. Osnovni motivi su redukovanje utroška vremena na administrativne poslove i unapredjivanje komunikacije sa klijentima u vidu brzog izdavanja tiketa od strane klijenta i sa druge strane praćenje statusa i istorije intervencija u realnom vremenu. Pružanjem potpune transparentnosti svojim klijentima, kompanija ISS Interservis je podigla nivo usluge prema klijentima na još veći nivo.

Rezultati projekta

Uz veliku rešenost za dodatno unapredjivanje usluge za svoje klijente kompanija ISS Interservis se izdvaja po neverovatnom gostoprimstvu koje su nam iskazali i po izvanrednoj saradnji koju smo imali u toku izrade BeeTicketing prilagodjenog rešenja. BeeTicketing sistem pruža kompaniji ISS Interservis dodatnu automatizaciju u procesima redovnog održavanja objekata, kontrole profitabilnosti intervencija, kreiranja radnih naloga i radnih listi i kreiranja specifikacija usluga u odredjenom periodu.

Rešenja

Dodatno

Zatraži konsultacije